Sunset

Idag var det värsta solnedgången, var bara tvungen och fota den och prova "rymneffekten"!
En liten outfit bestående av blus från Monoprix i Frankrike, stickad tröja från Zara, halsduk från Zara och jeans från Hollister.
 
Nu ska jag sova efter att ha pluggat iprincip hela kvällen. Imorgon är det torsdag, sen fredag och då bär det av mot Gävle. Längtar galet mycket! På fredagen är det Sallys tjejmiddag och på lördagen ska vi ut och äta och gå på bio, sååå mysigt! Men sov gott kära ni, puss!♥

I scream, ice cream

Köpte dom här coola plåstrena idag, så himla roliga! Vill nästan göra illa mig nu så jag får använda dom, haha!
Min todo-lista imorse!
 
Hej hej! Nu ligger jag i sängen och ska sova, jag har bestämt mig för att lägga mig tidigare från och med nu för allt blir så mycket bättre om man fått sova tillräckligt!
Idag efter skolan åkte jag och Eda till forum för att leta present till Sally. Vi hittade jätte fina saker, men säger inte än vad det är ifall Sally skulle läsa det! Haha! Jag köpte även de där plåstrena som är på första bilden, en halsduk, en blus och en stickad tröja, allt från Zara förutom plåstrena.
Men nu ska jag sova, sov gott, puss!♥

Min lilla prinsessa


Food

Första bilden är på middagen som blev thaimat, och andra bilden är på min frukost. Jag har täkt på en sak, mer än 75% av mina bilder måste vara på mat. Känns som att jag inte gör något annat än att äta ibland! Haha!
 
Hej på er! Nu ska jag sova för imorgon är det skola. Idag hade vi hemstudiedag och jag har varit hemma och pluggat bara. Nu har jag bokat biljetter till Gävle, fredag till söndag. Jag och Eda ska på Sallys tjejmiddag och det ska bli så mysigt, längtar!! Sov gott, puss!

Mango

Den här koftan/kavajen köpte jag för ett tag sen på Mango, den är jätte varm och mysig!♥

Bilder från helgen

I fredags var Beate hos oss och vi firade henne eftersom hon hade fyllt år!

På lördagen var jag bara hemma på förmiddagen(tror jag?..haha) och sen åkte jag, Verisen, Julia och Maria in till stan och kollade i affärer och gick på bio. Jag köpte faktiskt en klänning som jag kan visa sen! Efter det åkte vi hem till Vera och åt pizza innan vi andra åkte hem.
Idag har jag varit hemma, pluggat och så bara.
Imorgon är det hemstudiedag, så himla skönt! Så då ska jag plugga, gå på utvecklingssamtal och sen åka till pappa, vi hörs imorgon, puss!♥

Myspys

 
Hej på er! Just nu sitter jag i min säng och äter apelsin och fryser. Det är super kallt i mitt rum så jag sitter sär med koftor och filtar och allt! Ganska mysigt ändå! Jag tänkte gå och lägga mig nu eftersom jag är väldigt trött och ändå inte har något bättre för mig. Haha! Idag efter skolan stannade jag, Allis och Vera ett tag. Vi hade med oss pizza, kakor och saft och så pluggade vi, mysigt! Sen efter det åkte hela familjen och åt middag på McDonals's. Det var gott det!
 
Under min helg som jag inte berättat om har jag fikat med Verisen, varit på öppethus på Nacka gymnasium, fikat med Julia, Vera och Maria, köpt några saker, varit barnvakt åt Alice och Hugo med Allis som även sov över hos mig, åkt pulka med Hugo och bara varit hemma, bastat och så. Härligt!
 
Sov så gott, puss!♥♥♥

Fredag

De här bilderna får beskriva min dag idag. Har varit i skolan, varit i forum och fikat och shoppat lite med Vera och varit hemma myst. Nu är jag så trött så jag nästan somar sittandes så jag ska sova nu eftersom jag även ska på Nackas öppna hus imorgon. Sov gott, puss♥

Flowers


Hej på er! Just nu sitter jag i min säng och tänkte sova. Idag har jag pluggat lite med några efter skolan och sen åkte jag hem och lagade middag, tittade också lite på Sveriges roligaste klipp, fast dom var inte så jätte roliga... Haha. Fick även värsta längtan efter sommaren. Efter värme, picknickar, dagar på sjön, fina klänningar, blommor, bruna ben, Gotland, cykelturer, jordgubbar, vänner, sena kvällar, solblekt hår och poolen. Förra sommaren var helt underbar då bland annat jag och Allis åkte till Frankrike i tre veckor. Det var det absolut bästa jag gjort! Kan inte beskriva med ord hur mycket jag saknar det och önskar att jag kunde spola tillbaka tiden.
Men jaja, nog pratat om sommaren, vårterminen går snabbt och snart står vi där, i sommarklänningar och sjunger sommarvisor och har ett långt skönt sommarlov framför oss följt av tre roliga år på gymnasiet! Sov gott vänner!♥

Öppet hus


Jag, Allis och Vera var och fikade igår innan vi åkte på öppethus på Östra!
Jag lagade maten idag, det blev någon pasta med räkor och massa gott!
Detta hade jag på mig idag, svarta jeans, en stickad tröja, skärp och två armband!
 
Nu ska jag sova, idag efter skolan stannade jag och några kvar och pluggade. Det är super effektivt att sitta kvar i skolan, fick jätte mycket gjort! Sen har jag bara varit hemma och pluggat lite och så. Imorgon kanske jag ska på ett till öppet hus, vi får se. Det är verkligen jätte roligt det här med gymnasievalet tycker jag. Det är förstås svårt att välja men det ska bli så himla roligt att börja sen! Hoppas er dag varit bra, puss♥
 

Min jul

Har haft världens bästa jul!

Julklappar

Det var alla mina julklappar, är verkligen super glad för allting! Tack alla vänner, familj och släkt!♥♥♥

Lazy sunday

Min frukost idag, leverpastejsmacka, youghirt med frön, bär och flingor, varm choklad och juice!♥
Jag provade mammas mascara för ett par dagar sen och det var verkligen super bra så idag kom mamma hem med en till mig! Tack så mycket!
Älskar dig min lilla underbara syster!
 
Idag har jag haft en riktig slappardag. Himla skönt faktiskt! Jag har städat mitt rum, tagit det lugnt, fotat, tittat på tv osv. Men nu ska jag sova. Igår sa jag och Vera att vi skulle sluta till våra tränare och det var med blandade känslor som vi lämnade hallen. Men nu känns det i alla fall som att vi tagit rätt beslut och jag är så taggad på det här nu! Men vi hörs imorgon, sov gott! <3

MIn dag

Åh, så himla gosig Vera! När vi gick där i forum, hade shoppat en del, trötta i benen, hungriga och allt såg vi att de hade extrapris på Marabou så vi köpte en stooor chokladkaka!
Det här hade jag med till skolan idag, vi har ju ett nytt superhärligt klassrum nu som är superhögt i tak med fönster ända upp och även ett litet kök så man kan ställa lite saker i kylen. Så nu är jag redo för många långa skoldagar!
Det här blev dagens middag, var superlänge sen jag åt McDonald's! Milkshake, hamburgare och pommes.
Nu ska jag i alla fall sova, så jag är pigg i morgon! Har gjort flätor så jag har lockigt hår imorgon. Hoppas ni haft en bra dag, sov gott!♥

Semlor är ju gott

En liten present från mig till mamma idag, ett par sockor och lakrits, du är bäst mamma!♥
Åt semlor för andra dagen irad idag. Haha, men det är så gott!
 
Nu ska jag sova, ska bara läsa igenom en skolgrej först. Det var ju första dagen i skolan idag vilket var roligt. Är så taggad inför det här terminen. Jag ska ju ta en paus från gympandet och börja gymma så jag kommer få mer tid att vara med kompisar och inte lite stressigt med allt plugg. Det kommer bli toppen tror jag! Idag efter skolan var jag i forum en snabbis och köpte ett block och några små behövliga saker. Ska även dit imorgon tror jag för jag ångrade mig på en sak. Sov gott, puss!

Warming minerals

God morgon! Just nu sitter jag i min säng med ansiktsmask och väntar på att tvätta bort den. Jag använde en från The Body Shop som är självvärmande. Super skön verkligen! Idag ska jag bara vara hemma på dagen och sen ska jag troligtvis till forum och byta några julklappar med pappa.
Imorgon börjar skolan igen, ska bli både kul och mindre kul. Längtar ju efter alla kompisar såklart men inte efter att gå upp tidigt, plugga och allt sånt. Men ha en bra dag, hörs!

Crêpes

Hejhopp! Idag sover jag hos Allis. Vi har just sett en film och nu har vi gjort iordning oss och ska snart sova. Så kul att träffa henne igen, det var så länge sen!
Vi har sagt jätte länge att vi ska göra crêpes med nutella och banan som vi köpte i Frankrike och idag blev det av. Så sjukligt gott var det!!!
Sen har vi målat naglarna också, jag målade med ett lack som heter Vernis 804 från Dior.
Jag, Allis och hennes lillebror spelade även bilspel, det var super kul, hade aldrig testat det förut. Dock var jag inte så bra på det.. Haha!

Good night

Hej på er! Nu ska jag snart sova. Har precis gjort iordning mig och nu sitter jag i min säng. Ikväll har vi ätit en god middag hela familjen och sen sett på en film och ätit godis. Mys!
Imorgon ska jag och Allis ses, lägtar efter henne så! Vi ska göra crêpes med nutella och banan. Som i Frankrike!

Taken

Hejhej! Just nu sitter jag och Julia i min säng och lyssnar på musik och bara tar det lugnt. Snart ska vi sova. Vi har precis sett Taken och den var superbra verkligen! Innan det bastade vi och gjorde andsiktsmask. Men sov så gott, puss!♥♥♥

Gott nytt

Gott nytt år allihopa! Nu ska jag sova, är super trött! Ikväll har vi haft det super trevligt, vi har ätit god middag, tittat på film, smällt fyverkerier och pratat massor.
Tänk, att nu är det 2013. Ska bli ett toppen år hade jag tänkt! Puss o kram och o gott!♥♥♥

RSS 2.0
avlovisalindgren.blogg.se -

Sunset

Idag var det värsta solnedgången, var bara tvungen och fota den och prova "rymneffekten"!
En liten outfit bestående av blus från Monoprix i Frankrike, stickad tröja från Zara, halsduk från Zara och jeans från Hollister.
 
Nu ska jag sova efter att ha pluggat iprincip hela kvällen. Imorgon är det torsdag, sen fredag och då bär det av mot Gävle. Längtar galet mycket! På fredagen är det Sallys tjejmiddag och på lördagen ska vi ut och äta och gå på bio, sååå mysigt! Men sov gott kära ni, puss!♥

I scream, ice cream

Köpte dom här coola plåstrena idag, så himla roliga! Vill nästan göra illa mig nu så jag får använda dom, haha!
Min todo-lista imorse!
 
Hej hej! Nu ligger jag i sängen och ska sova, jag har bestämt mig för att lägga mig tidigare från och med nu för allt blir så mycket bättre om man fått sova tillräckligt!
Idag efter skolan åkte jag och Eda till forum för att leta present till Sally. Vi hittade jätte fina saker, men säger inte än vad det är ifall Sally skulle läsa det! Haha! Jag köpte även de där plåstrena som är på första bilden, en halsduk, en blus och en stickad tröja, allt från Zara förutom plåstrena.
Men nu ska jag sova, sov gott, puss!♥

Min lilla prinsessa


Food

Första bilden är på middagen som blev thaimat, och andra bilden är på min frukost. Jag har täkt på en sak, mer än 75% av mina bilder måste vara på mat. Känns som att jag inte gör något annat än att äta ibland! Haha!
 
Hej på er! Nu ska jag sova för imorgon är det skola. Idag hade vi hemstudiedag och jag har varit hemma och pluggat bara. Nu har jag bokat biljetter till Gävle, fredag till söndag. Jag och Eda ska på Sallys tjejmiddag och det ska bli så mysigt, längtar!! Sov gott, puss!

Mango

Den här koftan/kavajen köpte jag för ett tag sen på Mango, den är jätte varm och mysig!♥

Bilder från helgen

I fredags var Beate hos oss och vi firade henne eftersom hon hade fyllt år!

På lördagen var jag bara hemma på förmiddagen(tror jag?..haha) och sen åkte jag, Verisen, Julia och Maria in till stan och kollade i affärer och gick på bio. Jag köpte faktiskt en klänning som jag kan visa sen! Efter det åkte vi hem till Vera och åt pizza innan vi andra åkte hem.
Idag har jag varit hemma, pluggat och så bara.
Imorgon är det hemstudiedag, så himla skönt! Så då ska jag plugga, gå på utvecklingssamtal och sen åka till pappa, vi hörs imorgon, puss!♥

Myspys

 
Hej på er! Just nu sitter jag i min säng och äter apelsin och fryser. Det är super kallt i mitt rum så jag sitter sär med koftor och filtar och allt! Ganska mysigt ändå! Jag tänkte gå och lägga mig nu eftersom jag är väldigt trött och ändå inte har något bättre för mig. Haha! Idag efter skolan stannade jag, Allis och Vera ett tag. Vi hade med oss pizza, kakor och saft och så pluggade vi, mysigt! Sen efter det åkte hela familjen och åt middag på McDonals's. Det var gott det!
 
Under min helg som jag inte berättat om har jag fikat med Verisen, varit på öppethus på Nacka gymnasium, fikat med Julia, Vera och Maria, köpt några saker, varit barnvakt åt Alice och Hugo med Allis som även sov över hos mig, åkt pulka med Hugo och bara varit hemma, bastat och så. Härligt!
 
Sov så gott, puss!♥♥♥

Fredag

De här bilderna får beskriva min dag idag. Har varit i skolan, varit i forum och fikat och shoppat lite med Vera och varit hemma myst. Nu är jag så trött så jag nästan somar sittandes så jag ska sova nu eftersom jag även ska på Nackas öppna hus imorgon. Sov gott, puss♥

Flowers


Hej på er! Just nu sitter jag i min säng och tänkte sova. Idag har jag pluggat lite med några efter skolan och sen åkte jag hem och lagade middag, tittade också lite på Sveriges roligaste klipp, fast dom var inte så jätte roliga... Haha. Fick även värsta längtan efter sommaren. Efter värme, picknickar, dagar på sjön, fina klänningar, blommor, bruna ben, Gotland, cykelturer, jordgubbar, vänner, sena kvällar, solblekt hår och poolen. Förra sommaren var helt underbar då bland annat jag och Allis åkte till Frankrike i tre veckor. Det var det absolut bästa jag gjort! Kan inte beskriva med ord hur mycket jag saknar det och önskar att jag kunde spola tillbaka tiden.
Men jaja, nog pratat om sommaren, vårterminen går snabbt och snart står vi där, i sommarklänningar och sjunger sommarvisor och har ett långt skönt sommarlov framför oss följt av tre roliga år på gymnasiet! Sov gott vänner!♥

Öppet hus


Jag, Allis och Vera var och fikade igår innan vi åkte på öppethus på Östra!
Jag lagade maten idag, det blev någon pasta med räkor och massa gott!
Detta hade jag på mig idag, svarta jeans, en stickad tröja, skärp och två armband!
 
Nu ska jag sova, idag efter skolan stannade jag och några kvar och pluggade. Det är super effektivt att sitta kvar i skolan, fick jätte mycket gjort! Sen har jag bara varit hemma och pluggat lite och så. Imorgon kanske jag ska på ett till öppet hus, vi får se. Det är verkligen jätte roligt det här med gymnasievalet tycker jag. Det är förstås svårt att välja men det ska bli så himla roligt att börja sen! Hoppas er dag varit bra, puss♥
 

Min jul

Har haft världens bästa jul!

Julklappar

Det var alla mina julklappar, är verkligen super glad för allting! Tack alla vänner, familj och släkt!♥♥♥

Lazy sunday

Min frukost idag, leverpastejsmacka, youghirt med frön, bär och flingor, varm choklad och juice!♥
Jag provade mammas mascara för ett par dagar sen och det var verkligen super bra så idag kom mamma hem med en till mig! Tack så mycket!
Älskar dig min lilla underbara syster!
 
Idag har jag haft en riktig slappardag. Himla skönt faktiskt! Jag har städat mitt rum, tagit det lugnt, fotat, tittat på tv osv. Men nu ska jag sova. Igår sa jag och Vera att vi skulle sluta till våra tränare och det var med blandade känslor som vi lämnade hallen. Men nu känns det i alla fall som att vi tagit rätt beslut och jag är så taggad på det här nu! Men vi hörs imorgon, sov gott! <3

MIn dag

Åh, så himla gosig Vera! När vi gick där i forum, hade shoppat en del, trötta i benen, hungriga och allt såg vi att de hade extrapris på Marabou så vi köpte en stooor chokladkaka!
Det här hade jag med till skolan idag, vi har ju ett nytt superhärligt klassrum nu som är superhögt i tak med fönster ända upp och även ett litet kök så man kan ställa lite saker i kylen. Så nu är jag redo för många långa skoldagar!
Det här blev dagens middag, var superlänge sen jag åt McDonald's! Milkshake, hamburgare och pommes.
Nu ska jag i alla fall sova, så jag är pigg i morgon! Har gjort flätor så jag har lockigt hår imorgon. Hoppas ni haft en bra dag, sov gott!♥

Semlor är ju gott

En liten present från mig till mamma idag, ett par sockor och lakrits, du är bäst mamma!♥
Åt semlor för andra dagen irad idag. Haha, men det är så gott!
 
Nu ska jag sova, ska bara läsa igenom en skolgrej först. Det var ju första dagen i skolan idag vilket var roligt. Är så taggad inför det här terminen. Jag ska ju ta en paus från gympandet och börja gymma så jag kommer få mer tid att vara med kompisar och inte lite stressigt med allt plugg. Det kommer bli toppen tror jag! Idag efter skolan var jag i forum en snabbis och köpte ett block och några små behövliga saker. Ska även dit imorgon tror jag för jag ångrade mig på en sak. Sov gott, puss!

Warming minerals

God morgon! Just nu sitter jag i min säng med ansiktsmask och väntar på att tvätta bort den. Jag använde en från The Body Shop som är självvärmande. Super skön verkligen! Idag ska jag bara vara hemma på dagen och sen ska jag troligtvis till forum och byta några julklappar med pappa.
Imorgon börjar skolan igen, ska bli både kul och mindre kul. Längtar ju efter alla kompisar såklart men inte efter att gå upp tidigt, plugga och allt sånt. Men ha en bra dag, hörs!

Crêpes

Hejhopp! Idag sover jag hos Allis. Vi har just sett en film och nu har vi gjort iordning oss och ska snart sova. Så kul att träffa henne igen, det var så länge sen!
Vi har sagt jätte länge att vi ska göra crêpes med nutella och banan som vi köpte i Frankrike och idag blev det av. Så sjukligt gott var det!!!
Sen har vi målat naglarna också, jag målade med ett lack som heter Vernis 804 från Dior.
Jag, Allis och hennes lillebror spelade även bilspel, det var super kul, hade aldrig testat det förut. Dock var jag inte så bra på det.. Haha!

Good night

Hej på er! Nu ska jag snart sova. Har precis gjort iordning mig och nu sitter jag i min säng. Ikväll har vi ätit en god middag hela familjen och sen sett på en film och ätit godis. Mys!
Imorgon ska jag och Allis ses, lägtar efter henne så! Vi ska göra crêpes med nutella och banan. Som i Frankrike!

Taken

Hejhej! Just nu sitter jag och Julia i min säng och lyssnar på musik och bara tar det lugnt. Snart ska vi sova. Vi har precis sett Taken och den var superbra verkligen! Innan det bastade vi och gjorde andsiktsmask. Men sov så gott, puss!♥♥♥

Gott nytt

Gott nytt år allihopa! Nu ska jag sova, är super trött! Ikväll har vi haft det super trevligt, vi har ätit god middag, tittat på film, smällt fyverkerier och pratat massor.
Tänk, att nu är det 2013. Ska bli ett toppen år hade jag tänkt! Puss o kram och o gott!♥♥♥

RSS 2.0